Impressum

Informacije v skladu s 5. členom TMG:
Bundesverband für Arboristik, Höhenarbeit und Ökologie e.V.

Zvezni urad
Straubinger Strasse 61
94365 Parkstetten

Zastopnik:
Predsednik: Bodo Siegert

Kontakt:
Telefon: +49 (0) 9421 7036070
Faks: +49 (0) 9421 3303292
E-pošta: office@bahö.de

Vpis v register:
Vpis v register društev.
Registrsko sodišče: Okrožno sodišče v Straubingu
Matična številka: VR 200261

Odgovorni za vsebino v skladu s členom 55 Absorp 2 RStV:
Bodo Siegert
Raiffeisenstrasse 7
90518 Altdorf

Izjava o omejitvi odgovornosti
Odgovornost za vsebino
Kot ponudnik storitev smo odgovorni za lastno vsebino na teh straneh v skladu s splošnimi zakoni v skladu z oddelkom 7 (1) TMG. V skladu s §§ 8 do 10 TMG kot ponudnik storitev nismo dolžni nadzirati posredovanih ali shranjenih informacij tretjih oseb ali preiskovati okoliščin, ki kažejo na nezakonito dejavnost. Obveznosti odstranjevanja ali blokiranja uporabe informacij v skladu s splošnimi zakoni ne vplivajo. Vendar je odgovornost v zvezi s tem mogoča šele od trenutka, ko izvemo za določeno pravno kršitev. Takoj, ko bomo izvedeli za take kršitve, bomo to vsebino takoj odstranili.
Odgovornost za povezave
Naša ponudba vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani tretjih oseb, na vsebino katerih nimamo vpliva. Zaradi tega ne moremo sprejeti nobene odgovornosti za to zunanjo vsebino. Za vsebino povezanih strani je vedno odgovoren ustrezni ponudnik ali upravljavec strani. Povezane strani so bile preverjene glede morebitnih zakonskih kršitev v času, ko je bila povezava ustvarjena. V času vzpostavitve povezave ni bilo mogoče opaziti nobene nezakonite vsebine. Stalni nadzor nad vsebino povezanih strani ni sprejemljiv brez konkretnih dokazov o kršitvi. Takoj, ko bomo izvedeli za pravne kršitve, bomo takšne povezave takoj odstranili.
Avtorske pravice
Vsebina in dela na teh straneh, ki jih je ustvaril upravljavec spletnega mesta, so predmet nemškega zakona o avtorskih pravicah. Za podvajanje, urejanje, distribucijo in kakršno koli uporabo zunaj meja zakonov o avtorskih pravicah je potrebno pisno soglasje ustreznega avtorja ali ustvarjalca. Prenosi in kopije te strani so dovoljeni samo za zasebno, nekomercialno uporabo. Če vsebine na tej strani operater ni ustvaril, se spoštujejo avtorske pravice tretjih oseb. Zlasti vsebine tretjih oseb so označene kot take. Če kljub temu spoznate kršitev avtorskih pravic, nas obvestite. Takoj, ko bomo izvedeli za zakonske kršitve, bomo takšno vsebino takoj odstranili.

TOP